Božićna predstava Dječjeg vrtića "Smješko"

U Dječjem vrtiću "Smješko" danas je održana mala božićna predstava. Scenografiju za predstavu izradile su marljive dječje ručice, naravno uz pomoć teta, a s njome je poslana i mala, ali jasna, ekološka poruka. Naime, čitava scenografija i svi rekviziti izrađeni su od biorazgradivog materijala ili od predmeta koji se mogu reciklirati.

Na samom početku priredbe djecu i roditelje pozdravio je načelnik Općine Vir Kristijan Kapović. Osim što je djeci i roditeljima čestitao i poželio sve najbolje za nadolazeće blagdane, načelnik je u svom kratkom govoru, između ostalog, najavio preuređenje unutrašnjosti dječjeg vrtića, a kako bi se dobili adekvatni uvjeti za prihvat djece jasličke dobi. Početak ovog zahvata, koji se uglavnom odnosi na reorganizaciju upotrebe samog prostora unutar zgrade, predviđen je za mjesec lipanj.

Potom su pod budnim okom najvjernije publike, roditelja, te uz dirigentsku palicu svojih teta, razdragani mališani izveli nekoliko glazbeno-plesnih točaka. Na kraju predstave došao je i Djed Mraz s pregrštom poklona.

Poklone za djecu koja pohađaju vrtić, ali i za svu djecu predškolske dobi s područja Vira, kao i svake godine, osigurala je Općina Vir.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA