PROVJERAVAT ĆE SE NOŠENJE MASKI DJELATNIKA U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA, KOJIMA SE SKRAĆUJE RADNO VRIJEME

PROVJERAVAT ĆE SE NOŠENJE MASKI DJELATNIKA U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA, KOJIMA SE SKRAĆUJE RADNO VRIJEME. Stožer civilne zaštite Općine Vir donio je Odluku kako su svi javni, trgovački i ugostiteljski objekti na području Općine Vir dužni raditi poštovajući sve preporuke za sprječavanje zaraze bolesti Covid-19. Svi su djelatnici navedenih objekata prilikom kontakta s gostima dužni koristiti zaštitnu masku koja im pokriva nos i usta, sukladno Odluci o nužnoj mjeri obaveznog korištenja maski za lice propisane od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 10. srpnja 2020. godine. Stožer civilne zaštite pojačano će provoditi izvršavanje ovih preporuka, kao i provođenje Odluke o kontroli pridržavanja navedene preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 26. lipnja.

Nadalje, ovom se Odlukom za ugostiteljske objekte iz skupine „Barovi“ (kavana, caffe bar, pivnica, buffet, krčma, konoba, noćni klub, noćni bar, disko bar, disko klub), kao i za sve druge ugostiteljske objekte unutar zone prekomjerne buke na području općine Vir, skraćuje i određuje trajanje radnog vremena od 6:00 sati do 2:00 ujutro, uključujući i dane vikenda, petak i subotu.

Ranija Odluka o Virskom ljetu i Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata sa svojom izmjenom će se uskladiti s odredbama ove Odluke, koja za cilj ima zaštitu, ograničenje dužeg i kasnijeg okupljanja gostiju u ugostiteljskim objektima unutar zone prekomjerne buke, kao i održavanje pozitivne epidemiološke slike na području općine Vir za vrijeme trajanja turističke sezone – stoji u Odluci Stožera civilne zaštite Općine Vir i načelnika Stožera Antonija Vučetića.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA