OPĆINA VIR DOBILA JE POSEBNO PRIZNANJE ZA DOPRINOS RAZVOJU HRVATSKOG TURIZMA OD »VEČERNJEG LISTA« I HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE

TURISTIČKA PATROLA. Veliko priznanje virskom turizmu i Općini Vir na turističkom eventu »Večernjeg lista« i Hrvatske gospodarske komore u Koprivnici.

Iz ruku predsjednika Hrvatske gospodarske komore Luke Burilovića, zamjenik načelnika Općine Vir Antonio Vučetić u Koprivnici je primio posebno priznanje Večernjeg lista i HGK, a Općina Vir dobila ga je za doprinos razvoju hrvatskog turizma u 2019. godini. Iako ovo nije prvo priznanje koje je dobila virska općina, ili njezina destinacijska kompanija Vir turizam, jedno je od najcjenjenijih i najpoznatijih. Turistička patrola Večernjeg lista postoji više od 30 godina s ciljem otkrivanja čari turističkih odredišta, kako bi se time dao zamah promociji hrvatskog turizma. U toj je rubrici Večernjeg lista Vir u 2019. godini prepoznat kao jedna od destinacija koja je hrvatskom turizmu donijela dodatnu vrijednost.

- Osjećaj je lijep i poseban, jer zaokružuje sve što smo napravili ne samo u ovoj godini, već općenito kao turistička destinacija. Potvrđuje nam kako smo na pravom putu te daje dodatni motiv da u budućnosti svojim gostima na otoku ponudimo još više - kazao je zamjenik načelnika Vučetić. Turistička patrola je rubrika i brend Večernjakovih reportera koji od srpnja do rujna istražuju 20 morskih, a prethodno i 20 kontinentalnih destinacija, među kojima se potom biraju one najbolje. Tako je titulu najbolje destinacije kontinentalne Hrvatske odnijela Koprivnica, koja je bila domaćin Večernjakovog eventa i svečanosti dodjele nagrada, dok je u kategoriji najbolje destinacije jadranske Hrvatske pobijedila Lumbarda.

U Galeriji Mijo Kovačić u Koprivnici u društvu glavnog urednika Večernjeg lista Dražena Klarića, direktorice i članice Uprave Večernjeg lista Andree Borošić, pomoćnika ministra turizma Roberta Pende i gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića, glavne su nagrade još podijeljene Općini Lumbarda za doprinos jadranskoj turističkoj ponudi i Gradu Koprivnici za doprinos kontinentalnoj turističkoj ponudi (Šampioni turizma). Nagrade su također uručene Restaurantu & Wine Baru Lumiere iz Osijeka za doprinos u gastronomskoj ponudi, restoranu Grozd iz Brodskog Varoša u Slavonskom Brodu te konobi Lanterna iz Mlina u Župi dubrovačkoj. Predsjednik Burilović posebno priznanje HGK-a za 2019. godinu dodijelio je još i Večernjem listu povodom 60 godina uspješnog poslovanja i promicanja gospodarskih tema.

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja, Damir Špehar / Pixsell

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA