Dječji vrtić "Smješko"

logo3-3a9q7sahfye58bpr9lqadm

Adresa: Franje Tuđmana 27A, 23 234 Vir
Telefon/fax.: 023/362 730
E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
WEB: www.vrtic-smjesko.hr


Ravnateljica: Maja Lipovac, odgajateljica predškolske djece

 

Dječji vrtić “Smješko” kao samostalna ustanova djeluje od 16. ožujka, 2006. godine. Osnivač ustanove je Općina Vir.
Djelatnost Dječjeg vrtića je odgoj, naobrazba, zdravstvena zaštita, prehrane i socijalne skrbi djece predškolske dobi od navršene treće godine života do polaska u osnovnu školu. Djelatnost Dječjeg vrtića ostvaruje se na temelju programskog usmjerenja odgoja i obrazovanja predškolske djece kojeg donosi ministar prosvijete.
U okviru ove djelatnosti Dječji vrtić organizira i provodi cjeloviti program njege, odgoja i zaštite djece predškolske dobi usklađene s radnim vremenom roditelja i potrebama djeteta. Godišnjim planom i programom rada, koji se donosi za svaku pedagošku godinu, obuhvaćaju se programi odgojno obrazovnog rada, programi zdravstvene zaštite djece uključujući prehranu djece i drugi programi koje Dječji vrtić ostvaruje u dogovoru s roditeljima djece.
Vrtićem upravlja Upravno vijeće koje ima tri člana, dva su predstavnici Osnivača Općine Vir i jedan je član predstavnik roditelja, korisnika usluga. Članovi Upravnog vijeća svoju dužnost obavljaju volonterski, bez novčane naknade.

Vrtić, iako je samostalna ustanova, nema svoj izvor prihoda, nego se Odlukom Općinskog vijeća Općine Vir financira iz proračuna i to u stopostotnom iznosu.
Dječji vrtić obavlja djelatnosti predškolskog odgoja kao javna služba. Rad Dječjeg vrtića “Smješko” u potpunosti je reguliran Statutom Dječjeg vrtića “Smješko”, Pravilnikom o nutarnjem ustrojstvu i radu Dječjeg vrtića “Smješko” te ostalim zakonskim aktima.

 

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA