"Vir turizam" d.o.o.

Vir turizam - novi logo - plavi


za ugostiteljsko-turističke djelatnosti
MB: 2238225
OIB: 72410007537

Adresa: Put Mula 7, 23 234 Vir
Telefon/fax.: 023/362 713
E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.virturizam.hr

Direktor: Kristijan Bašić

PREDMET POSLOVANJA – DJELATNOSTI:


► Pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka i
     pružanje usluga smještaja
► Pružanje usluga u nautičkom, seljačkom, zdravstvenom, kongresnom, športskom, lovnom i
     drugim oblicima turizma, pružanje ostalih turističkih usluga
► Izgradnja i upravljanje lukama i lučicama
► Izgradnja i upravljanje sportskim objektima
► Izgradnja i upravljanje parkiralištima
► Računovodstvene i knjigovodstvene usluge
► Izdavačka i tiskarska djelatnost, te umnožavanje snimljenih zapisa
Poduzeće je osnovano 2007. godine i u 100%-tnom je vlasništvu Općine Vir kao jedinog osnivača.
 
U sklopu poduzeća posluje restoran “Kotarina” na adresi Put Mula 7. Za vrijeme ljetne sezone “Vir turizam” upravlja naplatom parkirališnih prostora na Viru. Od 2007. godine, a u okviru svojih djelatnosti, ovo poduzeće izdaje mjesečni magazin “Virski list”.
U “Vir turizmu” trenutno je stalno zaposleno sedam djelatnika na raznim poslovima, a u ljetnoj sezoni taj se broj prema potrebama popunjava određenim brojem sezonskih djelatnika.
Ovo poduzeće je pokrenuto kroz viziju rada na stvaranju uvjeta jačeg razvoja turističke djelatnosti na otoku i u svrhu preuzimanja funkcije centralnog poduzeća zaduženog za promociju i agencijsku prodaju turističkih kapaciteta otoka Vira. Ciljevi tvrtke “Vir turizam” definirani su kroz objedinjenje, standardiziranje i unapređenje  postojeće privatne turističke ponude, uz stalnu suradnju s Turističkom zajednicom Općine Vir, a kako bi se postigli optimalni učinci. S tog stajališta ovo mlado poduzeće trenutno je u fazi izvršenja jednog od svojih planova, a to je osnivanje turističke agencije koja će poslovati u sklopu poduzeća.
U sklopu djelatnosti koje su povjerene ovom poduzeću trenutno je u postupku izrada projektne dokumentacije za uređenje obalnog pojasa u predjelu od rta Kozjak do uvale Prezida u dužini od cca 5 km. U sklopu tog projekta u plan će biti uključena i izrada buduće nautičke marine s ukupno 300 vezova, a kojom će gospodariti poduzeće “Vir turizam”. Dugoročni plan predviđa i izradu projektne dokumentacije za uređenje obalnog pojasa na još dva predjela i to u uvali Biskupljača i na potezu Bobovik-Lučica-Slatina.
Kako je novim urbanistički planom određena i zona izgradnje sportsko-rekreacijskog centra, a Općina Vir je već izvršila i otkup zemljišta u spomenutoj zoni, pred ovim poduzećem, a u sklopu djelatnosti za koje je registrirano, nalazi se i izrada svih potrebnih dokumenata za izgradnju i kasnije gospodarenje ovim centrom. Taj je projekt dugoročnog karaktera i izvršavati će se u fazama.
Kroz viziju razvitka otoka Vira sve navedene djelatnosti i planirani projekti postavljaju ambiciozne zadatke pred poduzeće “Vir turizam”, poduzeće s imperativom jednog od glavnih nositelja tog razvitka.


Odluka o organizaciji parkinga 13.09.2009.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA