PORUKA O OČUVANJU OKOLIŠA I ZDRAVOM KRETANJU POSEBNO JE NAMIJENJENA NAJMLAĐIMA

Tvrtka Zadar Outdoor, kao partner Vir turizma, sudjelovala je na virskoj biciklijadi radi promocije Europskog tjedna mobilnosti. IVA BENCUN kaže:

Bicikl umjesto automobila, a može i šetnja – tako bi se najkraće mogao opisati protekli tjedan u kojemu se širom Europe održavala manifestacija Europski tjedan mobilnosti. Ovogodišnja kampanja održana je pod geslom Krećite se s nama, a na Vir je dovela članice tvrtke Zadar Outdoor koje još od ranije surađuju s destinacijskom kompanijom Vir turizam na proljetnom Outdoor festivalu. Cilj je svima isti: poticanje javne svijesti i aktivnosti građana u borbi protiv zagađenja okoliša uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama.

- Što više i češće biciklirati, jedna je od poruka koju smo željeli poslati sudjelovanjem na virskoj biciklijadi. Bicikliranje je alternativna vrsta kretanja, pa je to ono što smo zajedno s Vir turizmom poručili u ovom Europskom tjednu mobilnosti - kaže Iva Bencun iz Zadar Outdoora. Zadar je u proteklom tjednu manifestaciju obilježio zdravim doručkom na Branimiru, potom igrama na Forumu, šetnjama s Relaxicama i šetnjom mami s kolicima te obiteljskom potragom za blagom. Biciklijada od Zadra do Vira bila je poput šlaga na torti.

- Postoji više od 2.700 europskih gradova priključenih manifestaciji, pa organizacijom raznih evenata u tjednu mobilnosti šaljemo poruku i približavamo ideju zdravog kretanja i čistog okoliša. Na Vir smo došli upravo s tom porukom, a posebno je namijenjena najmlađima - zaključila je gospođa Bencun.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA