PRVI ŠKOLSKI DAN ZA DVADESET I JEDNOGA VIRSKOGA PRVAŠIĆA

OSNOVNOŠKOLCI. U školske klupe Područne škole na Viru, Osnovne škole Privlaka, sjelo je 85 virskih učenika. Nekima je to bilo prvi put.

Svoj prvi dan u školskim klupama danas su imali prvašići Područne osnovne škole na Viru, a taj svečani trenutak za novopečene školarce uveličali su ravnateljica Osnovne škole Privlaka Verica Škibola, pedagoginja Marija Grbić i njihova razredna učiteljica Sandra Peruza Dražević. U školske klupe sjelo je 21. virsko dijete, odnosno njih 85 ukupno u svim razredima nižeg osnovnoškolskog obrazovanja. Ravnateljica Škibola uputila je pozdrave i podršku novim đacima na Viru, ali i njihovim roditeljima koji su ih dopratili u školske klupe.

- Želim vam uspješno obrazovanje i sretno odrastanje te da postanete dobri učenici, na zadovoljstvo svojih roditelja i cijele zajednice - poručila je ravnateljica Škibola zahvalivši se i Općini Vir na stalnoj podršci koju uživa Osnovna škola Privlaka. Iste je poruke poslala pedagoginja Grbić, a sve su učenike prvoga razreda virske Područne škole u klupama dočekali još i poklon paketi Turističke zajednice Općine Vir.

- Budite dobri i vrijedni kako bi svi bili ponosni - kazao je Srđan Liverić u ime djelatnika virske Turističke zajednice, koji su prije dolaska učenika cvijećem darivali vrijednu učiteljicu Peruzu Dražević. Pored 21. učenika prvoga razreda, u novu školsku godinu u drugi razred upisano je 16 učenika, u treći 20 te u četvrti čak 28 učenika.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA