Ima li jačih? – pitaju se Darko Bašić i debitant prof. dr. sc. Silvio Bašić, dr. med.

DOKTOR BAŠIĆ: OSJEĆAJ JE FENOMENALAN, BOLJE OD SVIH NAGRADA I DIPLOMA U MEDICINI

Od ove je sezone član Boćarskog kluba Vir postao poznati i ugledni hrvatski medicinski znanstvenik i liječnik prof. dr. sc. Silvio Bašić, dr. med., sin doajena virskog i zadarskog sporta Tomislava Bašića te rođak Darka Bašića, čovjeka koji je još u vremenu karijere zavrijedio da ga se smatra legendom virskog i županijskog boćanja. Doktor Bašić obukao je prvi put u službenoj utakmici dres virskog kluba protiv vodećeg Hajduka, poput pokojnog oca Tomislava navukao je i kapu, a upravo je s rođakom Bašićem u paru trijumfom protiv Josipa Glavinića i Zorana Gašića (8:7) osigurao pobjedu svomu najdražem klubu. Osjećaj ponosa i sreće nije skrivao.

- Osjećaj je fenomenalan, bolje od svih nagrada i diploma u medicini. Važnije je prvo mjesto na turniru, nego bilo što drugo - govori Bašić kao slavni televizijski dotur Luigi iz Malog Mista, kojega je bezvremeno utjelovio Karlo Bulić. Virski dotur Bašić bez ikakve je sumnje najbolji liječnik među boćarima i najbolji boćar među liječnicima, a to je, ako bi pitali dotura Luigija, najveća moguća čast.

- Tebi su važni tvoji minuti, meni moji punti – tako je kazao Luigi nesretniku kojemu se žena porađala usred partije balota, no virskom Bašiću ipak su pacijenti na prvom mjestu, pa će novi nastup u posljednjem kolu na Viru ovisiti o mnogočemu.

- Ako ne budem spriječen obavezama sigurno ću doći, no ne mogu biti siguran. Radujem se svakako novom nastupu - dodaje poznati virski i hrvatski liječnik.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA