MLADEN GRDOVIĆ NA KRAJU MAŠKARA NA VIRU

Koncert Mladena Grdovića i Tempo benda počinje u utorak u 20 sati, prije toga tradicijska procesija s paljenjem virskog Karnevala

MLADEN: VIR JE MJESTO S DUGOM KARNEVALSKOM TRADICIJOM, BIT ĆE VELIKA FEŠTA I NEŠTO POSEBNO!


Oproštajni koncert od petotjedne manifestacije Maškare na Viru uvijek je najluđi karnevalski doživljaj na otoku Viru. U utorak poslijepodne virske maškarane skupine provest će u obilasku naselja, potom će se u svečanosti procesije oprostiti te spaliti virskog Karnevala, a onda će se svi zajedno na karnevalskoj pozornici pridružiti neponovljivom Mladenu Grdoviću na fešti. Bilo je dosad velikih završnih karnevalskih fešti, pa se Maja Šuput tako prije koju godinu skinula do gole kože i zapalila stage, a Jasmin Stavros u transu je odradio trosatni koncert s kojega nitko nije htio ići doma. Grdović je dosad otvarao Maškare na Viru, ali još nije ispisao zadnju stranicu i zaklopio knjigu.
- Čujem kako dolaze brojne maškarane skupine iz Senja, Biograda, Šibenika, Zadra i susjednih mjesta. Valjda će biti mjesta za sve - kaže nam zadarski pjevač koji je nedavno na Višnjiku pred više od 8.000 fanova proslavio 40. godišnjicu karijere. Ta su četiri desetljeća obilježena mega hitovima, velikim nastupima u Hrvatskoj i svijetu te sa 17 studijskih albuma koji su prodani u više od 2,5 milijuna primjeraka. Dugih 40 godina karijere i 29 godina od prvog albuma iz 1990. godine. Grdović je uvijek velika priča.
- Stvarno je dugo. Treba to doživjeti. Da 40 godina kopaš krumpire, imao bi o čemu pričati - kaže velikan domaće scene. Uhvatili smo ga u sjajnom raspoloženju, pa je o omiljenom otoku govorio u superlativima. Mladen i Vir vole se javno.
- Sjajan je Vir. To je naj Vir! Jedna od mojih najomiljenijih destinacija. Na Viru sam kao doma, a tako je i u Zadru, Pagu, Sukošanu, Bibinjama, Arbanasima ili Privlaci. Tu sam velika zvijezda, a u drugim mjestima zvijezda u usponu - našalio se. Potom i najavio veliki utorak na otoku:
- U Crikvenici sam otvorio maškare, bio sam i u Samoboru, a sada zatvaram feštu na Viru koji ima veliku karnevalsku tradiciju kao Pag ili Novalja. Bit će velika fešta i nešto posebno! Publika na maškarama sama od sebe stvara štimung, a ja sam tu da ih dodatno zabavim. Poslije velikog koncerta na Višnjiku, drago mi je da sam sada na Viru, potom ću se malo odmoriti pa opet sve ispočetka - zaključio je. Koncert Mladena Grdovića i Tempo bend te završna fešta počinju u 20 sati na karnevalskoj pozornici uz virsku rivu.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA