Podijeljene jednokratne materijalne potpore

U srijedu i četvrtak, 1. i 2. travnja, izvršena je podjela rješenja za isplatu jednokratnih materijalnih potpora. Radi se o potporama za koje su zahtjevi zaprimani u vrijeme božićno-novogodišnjih blagdana, a isplaćuju se u iznosu od 400 kuna po osobi i to umirovljenicima, osobama starijima od 65 godina, nezaposlenim osobama i korisnicima Centra za socijalnu skrb.


Drugog dana podjele rješenja okupljene je pozdravo načelnik Kristijan Kapović, a osim čestitke za predstojeće uskršnje blagdane najavio je novi poziv za podnošenje zahtjeva za priznavanje prava na jednokratnu materijalnu potporu povodom blagdana Uskrsa. Zahtjeve za priznavanje prava na tzv. uskrsnicu treba dostaviti općinskoj pisarnici u periodu od 07. do 17. travnja 2015. godine, svakim radnim danom od 08:00 do 12:00 sati.


Podjela jednokratnih materijalnih potpora povodom blagdana Božića i Uskrsa sastavni je dio općinskog socijalnog programa već niz godina. Korisnicima prava na isplatu materijalne potpore uručeni su i pokloni iz promidžbene akcije „Ja volim Vir“.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA