Od 15. lipnja počeo je s radom Ronilački centar Vir, pa su instruktori krovne ronilačke organizacije CMAS Dario Duić i Sandi Magašić ponovno u akciji

RONILAČKI CENTAR VIR. Tako je Ljetna pozornica na Viru opet centar svih ronilačkih aktivnosti, a svim ljubiteljima ronjenja i onima koji će to tek postati, virski instruktori nude tečajeve ronjenja i obuku za ronioca s jednom (R1) i dvije zvjezdice (R2).

- Škola ronjenja uključuje teoretsku nastavu, obuku i zarone na najljepšim lokacijama Virskog mora i podmorja susjednih otoka - ističe instruktor Magašić, pa će dva broda kapaciteta od sedam do 15 osoba ronioce i polaznike škole ronjenja voditi na atraktivne lokacije kod Sestrunja (potonuli brod Ledenik), Molata, Golca kod Dugog otoka, Pohliba između Mauna i Planika te posebno atraktivne Premude.

- Riječ je o lokaciji kod otoka Premude koja ima sustav podvodnih špilja koje zbog rupičastog svoda propuštaju sunčevu svjetlost, pa je zovu Katedrala. Prizor je brutalan, jer Katedrala ima i predivne dvorane koje su među deset najatraktivnijih lokacija za ronjenje u Hrvatskoj, ali rijetko tko tamo odlazi na ronjenje. Upravo zato sljedeći tjedan dolazi nam skupina ronioca iz Zagreba i Karlovca koju vodimo vidjeti Katedralu - kažu nam iskusni virski instruktori koji s Vir turizmom surađuju od osnutka Ronilačkog centra Vir. Zaroni kod Premude, Mauna, Virskog mora i na drugim podvodnim lokacijama, zajedno s nastavom i obukom, polaznike tečaja koštat će 2.400 kuna za osnovni ili napredni tečaj, dok će lokacijska ronjenja iznositi 300 kuna, a discovery ronjenje na plaži Jadro 350 kuna.

- Nismo mijenjali cijenu već godinama, a pogotovo nećemo sada u krizno vrijeme kada ljudima nije lako - ističe Magašić. Ronilački centar Vir radit će do 15. rujna, a uz spomenuti paket ponude ima i ronjenje s brodom uz stručnu pratnju voditelja ronjenja, brojne jednodnevne ili višednevne aranžmane za ronioce svih kategorija. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Turističke agencije Vir turizam kod virskog rotora (tel. 023/346-741) ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , odnosno izravno na mob. 091/5055-125 (instruktor Magašić) i mob. 098/228-612 (instruktor Duić).

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA