Logo
Ispiši ovu stranicu

"Vodovod Vir" d.o.o.

za komunalne djelatnosti

MB: 1739875

  Adresa: Trg sv. Jurja b.b., 23 234 Vir

Telefon/fax.: 023/362 608

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Direktor: mr. sc. Hrvoje Bašić, dipl. ing.

 


Trgovačko društvo “Vodovod-Vir” d.o.o. za komunalne djelatnosti, osnovano je 2003. godine u svrhu projektiranja, izgradnje i gospodarenja vodovodnim i kanalizacijskim sustavom otoka Vira. Poduzeće “Vodovod - Vir” je u 100%-tnom vlasništvu Općine Vir kao jedinog osnivača.

Ovo poduzeće je vođenom vizijom kako postati efektivno i efikasno komunalno društvo u djelatnosti pružanja usluge vodoopskrbe i odvodnje na otoku Viru, čiji će se rad zasnivati na znanju, novim tehnologijama i normama kvalitete.

Misija poduzeća je kontinuirana, sigurna, ekonomična, ekološki i zdravstveno prihvatljiva usluga vodoopskrbe i odvodnje.

Ciljevi ovog poduzeća su: izgradnja vodovodnog i kanalizacijskog sustava otoka Vira, te pružanje kvalitetne usluge vodoopskrbe i odvodnje stanovnicima i posjetiteljima otoka Vira.

Prema studiji o utjecaju na okoliš kanalizacijskog sustava otoka Vira, izgradnja vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava odvijati će se odvijati u fazama.

Izgradnja i komunalna usluga vodoopskrbe i odvodnje vršiti će se za svih 9 000 objekata koji se nalaze na otoku Viru. Nakon završetka svih radova vezanih za izgradnju vodovodne i kanalizacijske mreže, trgovačko društvo Vodovod-Vir d.o.o. gospodariti će sa preko 300 km cjevovoda raznih profila, 10-ak crpnih stanica, tri podmorska ispusta (jedan glavni i dva pomoćna) te uređajem za biološko pročišćavanje, koji će biti dimenzioniran za 53.000 ES. Prema procjenama, vrijednost cijelog projekta, sa današnjeg stajališta, je oko 400 milijuna kuna.

 

DOKUMENTI VODOVOD-VIR d.o.o.


pdf file

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2019. godinu


Obavijest o obvezi prema članku 80. st. 2, toč. 1. Zakona o javnoj nabavi


Etički kodeks

Pravilnik o postupanju i izvještavanju o nepravilnostima u upravljanju sredstvima institucija u javnom sektoru

Akcijski plan za provedbu Antikorupcijskog programa za razdoblje 2021.-2022. Vodovoda-Vir d.o.o.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA