Logo
Ispiši ovu stranicu

Zakrpaj.to

 

zakrpaj.to6

Općina Vir nudi svojim građanima novu mogućnost prijave komunalnih problema putem WebServisa za upravljanje komunalnim prijavama ZAKRPAJ.to.

ZAKRPAJ.to je moderan i učinkovit alat za evidenciju i upravljanje pristiglih prijava komunalnih problema. Probleme koje, inače, uočavaju komunalni redari i zaposlenici Općine moguće je prijaviti jednostavno i potpuno određeno položajem na terenu, slikom i opisom.

Prijaviti je moguće na dva načina:
- pametnim telefonom - na terenu
- računalom - na karti

 

zakrpaj.to2

 


Prijavu je najjednostavnije obaviti putem pametnih telefona uz korištenje aplikacije ZAKRPAJ.to:

  1. Opiši problem
  2. Slikaj
  3. Šalji!

Aplikacije za pametne telefone, prema operativnom sutavu koji se na njima nalazi, možete preuzeti na poveznicama ispod:

zakrpaj.to3     zakrpaj.to4      zakrpaj.to5

 


Računalom se prijavljuje na internetskoj stranici www.zakrpaj.to na način da se u odabiru grad/općina odabere Vir i klikne na gumb karta ili direktno na stranicu Općine Vir pod poveznicom OVDJE.

Sve prijave (rupe na cesti, napuštena vozila, pokvarene žarulje javne rasvjete, grafiti, razbijene klupice u parku, slomljene grane itd.) biti će vidljive komunalnim službama Općine Vir, ali i svim ostalim posjetiteljima WebServisa ZAKRPAJ.to. Osim što će nadležne službe Općine Vir voditi bolju evidenciju svih prijava, građani će imati uvid u dinamiku rješavanja njihovih, ali i svih ostalih prijava.

Nadamo se da će se ovom uslugom povećati interakcija između građana i Općine Vir, ali i ubrzati postupak otklanjanja problema od prijave do rješavanja.

 

cunjevi

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA