Logo
Ispiši ovu stranicu

Od 16. do 20. ožujka na području Općine Vir provode se sustavne mjere proljetne deratizacije i larvicidne dezinsekcije

Od 16. do 20. ožujka na području Općine Vir provode se sustavne mjere proljetne deratizacije i larvicidne dezinsekcije

O B A V I J E S T.

TRAŽI SE SURADNJA STANOVNIKA, TABLETE ĆE SE PLANSKI UBACIVATI U SEPTIČKE JAME, KANALIZACIJE, BUNARE I VODE STAJAĆICE

Tvrtka Pecto i komunalno poduzeće Vir održavanje obavještavaju javnost kako će od 16. ožujka (ponedjeljak) do 20. ožujka (petak) na području Općine Vir provoditi sustavne mjere proljetne deratizacije i larvicidne dezinsekcije.

Sustavna deratizacija provodit će se rasutim i parafinskim mamcima koji će se postavljati na privatne i javne površine, dok će se larvicidna dezinsekcija provoditi tabletama (larvicidima) koje će se planski ubacivati u septičke jame, kanalizacije, bunare i vode stajaćice. Kako bi se zadane mjere uspješno provele, navode u Pectu i Vir održavanju, potrebna je suradnja svih stanovnika virske općine, pa je potrebno ukloniti vodu iz svih predmeta u kojima se nepotrebno zadržava, a rezervoare s vodom hermetički zatvoriti te se držati dodijeljenih uputa.

Za provedbu radova koristit će se isključivo pripravci proizvođača koji su registrirani za navedenu namjenu s posjedovanjem rješenja Ministarstva zdravstva, dok će se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi odgoditi za sljedeći povoljni termin.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA