Od 16. do 20. ožujka na području Općine Vir provode se sustavne mjere proljetne deratizacije i larvicidne dezinsekcije

O B A V I J E S T.

TRAŽI SE SURADNJA STANOVNIKA, TABLETE ĆE SE PLANSKI UBACIVATI U SEPTIČKE JAME, KANALIZACIJE, BUNARE I VODE STAJAĆICE

Tvrtka Pecto i komunalno poduzeće Vir održavanje obavještavaju javnost kako će od 16. ožujka (ponedjeljak) do 20. ožujka (petak) na području Općine Vir provoditi sustavne mjere proljetne deratizacije i larvicidne dezinsekcije.

Sustavna deratizacija provodit će se rasutim i parafinskim mamcima koji će se postavljati na privatne i javne površine, dok će se larvicidna dezinsekcija provoditi tabletama (larvicidima) koje će se planski ubacivati u septičke jame, kanalizacije, bunare i vode stajaćice. Kako bi se zadane mjere uspješno provele, navode u Pectu i Vir održavanju, potrebna je suradnja svih stanovnika virske općine, pa je potrebno ukloniti vodu iz svih predmeta u kojima se nepotrebno zadržava, a rezervoare s vodom hermetički zatvoriti te se držati dodijeljenih uputa.

Za provedbu radova koristit će se isključivo pripravci proizvođača koji su registrirani za navedenu namjenu s posjedovanjem rješenja Ministarstva zdravstva, dok će se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi odgoditi za sljedeći povoljni termin.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA