Logo
Ispiši ovu stranicu

Sinoć je ponovno izbio požar na otoku Viru - ovog puta u obiteljskoj kući na Boboviku

Sinoć je ponovno izbio požar na otoku Viru - ovog puta u obiteljskoj kući na Boboviku

OPET POŽAR.

ZBOG INTERVENCIJE VIRSKIH I NINSKIH VATROGASACA POŽAR JE ZAUSTAVLJEN, ALI JE IZGORJELO CIJELO PRIZEMLJE KUĆE

Sinoć je u poslijepodnevnim satima izbio još jedan požar na otoku Viru, ali ovoga puta nisu gorjeli šuma i raslinje već obiteljska kuća. U naselju Bobovik nasuprot bistroa Best oko 18 sati izbio je požar u obiteljskoj kući, u kojemu je izgorjelo cijelo prizemlje kuće. Da nije bilo intervencije virskih vatrogasaca, potom i vatrogasnih pripadnika ninske ispostave Javne vatrogasne postrojbe Zadar, kao i podrške tehničkog vozila iz JVP Zadar, požar je mogao uništiti cijelu kuću.

- Srećom imamo svu potrebnu opremu za gašenje ovakvih požara, pa smo ga obuzdali na vrijeme - kaže vatrogasni zapovjednik Tomislav Čepić koji ne pamti tako veliki broj intervencija u izrazito kratkom vremenu. Posljednja su tri tjedna virski, privlački, ninski i zadarski vatrogasci, jednom i uz pomoć kanadera, gasili tri velika i nekolicinu manjih šumskih požara na otoku.

- Zaista se ne mogu sjetiti kada smo toliko bili angažirani i toliko vremena proveli na intervencijama. Stalno smo u akciji - dodaje Čepić. Razlozi izbijanja požara u obiteljskoj kući na Boboviku još uvijek nisu poznati.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA