Logo
Ispiši ovu stranicu

Epidemija koronavirusa zahtijeva punu odgovornost i ponašanje u skladu s propisanim pravilima i preporukama svih stožera civilne zaštite

Epidemija koronavirusa zahtijeva punu odgovornost i ponašanje u skladu s propisanim pravilima i preporukama svih stožera civilne zaštite

O B A V I J E S T. Nadležne službe moraju imati uvid o kretanju stanovnika i njihovim socijalnim kontaktima, jer je to od iznimnog značaja za suzbijanje i kontrolu epidemije uzrokovane koronavirusom.

ONI KOJI SU DOŠLI NA OTOK U SVOJE KUĆE ILI TO PLANIRAJU UČINITI, MORAJU SE PRIJAVITI U SUSTAV eVISITOR

Iz Turističke zajednice Općine Vir mole sve posjetitelje Vira koji su već došli na otok, ili u narednim danima planiraju doći u svoje kuće i stanove za odmor, da se obavezno prijave u sustav eVisitor jer to je zakonska obveza koja je posebno bitna u ovom periodu koji zahtijeva punu odgovornost i ponašanje u skladu s propisanim pravilima i preporukama Stožera civilne zaštite Općine Vir, Stožera Zadarske županije i Stožera Republike Hrvatske. Prijava u eVisitor omogućit će svim nadležnim službama precizniji uvid o kretanju stanovnika i njihovim socijalnim kontaktima, što je od iznimnog značaja za suzbijanje i kontrolu epidemije uzrokovane koronavirusom.

Posebno se ukazuje i na potrebu da ukoliko se primijete osobe koje su došle iz zemalja koje su na popisu onih za koje vrijede pravila samoizolacije, a ne provode samoizolaciju, da se prijave na broj 112. Ponašajmo se odgovorno i u skladu sa zakonskim odredbama – poruka je virske Turističke zajednice.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA