Epidemija koronavirusa zahtijeva punu odgovornost i ponašanje u skladu s propisanim pravilima i preporukama svih stožera civilne zaštite

O B A V I J E S T. Nadležne službe moraju imati uvid o kretanju stanovnika i njihovim socijalnim kontaktima, jer je to od iznimnog značaja za suzbijanje i kontrolu epidemije uzrokovane koronavirusom.

ONI KOJI SU DOŠLI NA OTOK U SVOJE KUĆE ILI TO PLANIRAJU UČINITI, MORAJU SE PRIJAVITI U SUSTAV eVISITOR

Iz Turističke zajednice Općine Vir mole sve posjetitelje Vira koji su već došli na otok, ili u narednim danima planiraju doći u svoje kuće i stanove za odmor, da se obavezno prijave u sustav eVisitor jer to je zakonska obveza koja je posebno bitna u ovom periodu koji zahtijeva punu odgovornost i ponašanje u skladu s propisanim pravilima i preporukama Stožera civilne zaštite Općine Vir, Stožera Zadarske županije i Stožera Republike Hrvatske. Prijava u eVisitor omogućit će svim nadležnim službama precizniji uvid o kretanju stanovnika i njihovim socijalnim kontaktima, što je od iznimnog značaja za suzbijanje i kontrolu epidemije uzrokovane koronavirusom.

Posebno se ukazuje i na potrebu da ukoliko se primijete osobe koje su došle iz zemalja koje su na popisu onih za koje vrijede pravila samoizolacije, a ne provode samoizolaciju, da se prijave na broj 112. Ponašajmo se odgovorno i u skladu sa zakonskim odredbama – poruka je virske Turističke zajednice.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA