PETO VIRSKO IZDANJE VISOKOOKTANSKOG MORSKOG SPEKTAKLA

ALPE ADRIA JET SKI TOUR. Od petka s prvim službenim treningom do nedjelje na plaži Jadro, finalne sezonske utrke vozit će najbolji jet ski piloti u Europi.

PETO VIRSKO IZDANJE VISOKOOKTANSKOG MORSKOG SPEKTAKLA

Završnica i finalne utrke nove sezone Alpe Adria Jet Ski Toura već petu godinu zaredom dolaze na otok Vir, pa će se od 13. rujna (petak) do 15. rujna (nedjelja) na plaži Jadro najbolji europski jet piloti boriti za konačni poredak u disciplinama. Ponovno ćemo uživati u okusima i mirisima visokooktanskog morskog spektakla, a sudeći prema trenutnom stanju i poretku u disciplinama, čeka nas neizvjesna i uzbudljiva završnica.

Na Viru se tako nakon utrka u Fažani, Koprivnici, austrijskom Pöchlarnu i češkim Jedovnicama, zaključuje još jedna sezona u kojoj hrvatski jet piloti nisu bez izgleda za postolja i medalje. Vito Obrovac u klasi Ski Novice Stock tražit će proboj do postolja (trećeplasirani Slovak Denis Kollath ima samo bod više), zasad trećeplasirana Jasmina Kelava u klasi Ski GP1 također zaostaje samo jedan bod za drugom u poretku, Njemicom Laurel Shiri Lilienfeld, dok će se Dino Jakopanec i Slaven Ivančić s trećeg i četvrtog mjesta u klasi Ski GP2, ravnopravno uključiti u borbu za konačni poredak discipline. Tihomir Kotarski jedan je od favorita završnice klase GP4 u kojoj mu vodeći Poljak Patryk Kolenda bježi samo 5 bodova. Neven Roksa u ovoj klasi nema izgleda za medalju. U Runaboutu GP3 Kotarski vodi u poretku uoči završnice na Viru, dok mladi Obrovac u juniorskoj GP3 klasi ima šanse uključiti se u borbu za medalje.

U klasi Ski Novice Stock još voze Goran Kuzmić s izgledima da se probije prema vrhu te Filip Pentek i Goran Kuzmić koji imaju nešto veći zaostatak za vodećima, dok će Nikola Lukatin i Denis Celjak hvatati bodove za ohrabrenje i uljepšavanje završnice sezone. Mislav Celjak u klasi GP3 nema izgleda za trofejni plasman, a Ivan Hudoletnjak jedino bi s obje pobjede i sretnim raspletom mogao do medalje u Ski GP2. Samo dvije utrke koje je vozio na Alpe Adria u klasi GP1 udaljile su Ivančića iz kruga favorita, kao i Hudoletnjaka i Jakopaneca koji su odradili samo jednu utrku.

Prvi službeni trening odradit će se u petak (15 sati) na stazi koja je ove godine premještena na plažu Jadro, dok će u subotu trening početi u 10 sati. Prve utrke voze se također u subotu od 13 sati, a u nedjelju od 11 sati. Službeni nedjeljni trening počinje 9 sati. Sponzor finalnih utrka Alpe Adria Jet Ski Toura je Općina Vir, dok se kao organizatori javljaju destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i Jet ski savez Hrvatske uz logističku pomoć virskih općinskih poduzeća Vir održavanje, Čisti otok i Vir zaštita.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA