NEDJELJA DONOSI ODLUKU O PLASMANU NA PRVENSTVO HRVATSKE: ROKO I TAMARA MORAJU PONOVITI DOBAR SUBOTNJI NASTUP

MEĐUŽUPANIJSKO PRVENSTVO U SPORTSKOM RIBOLOVU, ŠTAPOM S OBALE. Virski udičari Roko Begonja i Tamara Čavrag nakon prvog dana natjecanja u Rijeci drže pozicije koje im osiguravaju plasman na Prvenstvo Hrvatske, dok su u paru na petom mjestu s realnim izgledima za osvajanje jedne od medalja.

Prvog dana Međužupanijskog prvenstva u sportskom ribolovu štapom s obale u kategoriji U-16 koje se od petka do nedjelje održava u Rijeci, mladi virski udičar Roko Begonja ostvario je pobjedu u svom ribolovnom sektoru, dok je Tamara Čavrag zauzela drugo sektorsko mjesto. Roko je danas na ribolovnoj poziciji kod 3. maja uhvatio 13 riba ukupne težine 722 grama, što mu je bilo dovoljno za pobjedu u sektoru i trenutno 8. mjesto u poretku najboljih 48 mladih udičarki i udičara u Hrvatskoj. Tamara je uhvatila 14 riba težine 682 grama, ali je kao drugoplasirana u sektoru zauzela 19. mjesto. Riječ je vrlo solidnim rezultatima virskih natjecatelja, jer su u poretku parova nakon prvog natjecateljskog dana svrstani na visoku petu poziciju, pa su i dalje u konkurenciji za jednu od medalja.

- Svi smo zadovoljni ostvarenim rezultatom prvog dana i poretkom, jer ako ga sutra ponovimo imamo plasman na Prvenstvo Hrvatske - prenosi nam predsjednica ŠRD Vir Elizabeta Fumić dobro raspoloženje iz virskog udičarskog tabora u Rijeci. Trenutno je u vodstvu Vito Ferara iz tribunjske Pirke, od ranije označen kao favorit natjecanja, koji je danas uhvatio 18 riba težine 1.902 grama, drugi je Riječanin Teo Hajdaraj iz Kantride s ulovom 28 riba težine 1.692 grama, dok je na trećem mjestu Josip Taraš iz kaštelanskog Giričića s ulovom 23 ribe ukupne težine 1.337 grama. Kod parova nakon prvog natjecanja dana u Rijeci vode nadahnuti Stipan Barišić i Ivan Pribilović iz biograjske Podlanice, lanjski pobjednici Međužupanijskog prvenstva koje se održalo na Viru, potom slijede Luko Pavičević i Patrik Uhac iz lovranskog Zubaca, dok su na trećem mjestu Teo Hajdaraj i Nina Gavrić iz riječke Kantride. Ispred virskog para plasirani su još Tribunjani Mauro i Vito Ferara.

Sutrašnji drugi i finalni natjecateljski dan počinje u 8 sati, a nakon natjecanja i vaganja, za 15 sati predviđeno je proglašenje pobjednika te podjela trofeja i medalja. Nastup u Rijeci veoma je važan za virski ŠRD, jer se s riječkog Međužupanijskog natjecanja ostvaruju rezultati i plasman za Prvenstvo Hrvatske koje će se od 9. do 11. listopada održati na otoku Viru za kategorije U-16 i U-21.

FOTO: ŠRD Vir

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA