Logo
Ispiši ovu stranicu

PRVI ŠKOLSKI DAN ZA DVADESET I JEDNOGA VIRSKOGA PRVAŠIĆA

PRVI ŠKOLSKI DAN ZA DVADESET I JEDNOGA VIRSKOGA PRVAŠIĆA

OSNOVNOŠKOLCI. U školske klupe Područne škole na Viru, Osnovne škole Privlaka, sjelo je 85 virskih učenika. Nekima je to bilo prvi put.

Svoj prvi dan u školskim klupama danas su imali prvašići Područne osnovne škole na Viru, a taj svečani trenutak za novopečene školarce uveličali su ravnateljica Osnovne škole Privlaka Verica Škibola, pedagoginja Marija Grbić i njihova razredna učiteljica Sandra Peruza Dražević. U školske klupe sjelo je 21. virsko dijete, odnosno njih 85 ukupno u svim razredima nižeg osnovnoškolskog obrazovanja. Ravnateljica Škibola uputila je pozdrave i podršku novim đacima na Viru, ali i njihovim roditeljima koji su ih dopratili u školske klupe.

- Želim vam uspješno obrazovanje i sretno odrastanje te da postanete dobri učenici, na zadovoljstvo svojih roditelja i cijele zajednice - poručila je ravnateljica Škibola zahvalivši se i Općini Vir na stalnoj podršci koju uživa Osnovna škola Privlaka. Iste je poruke poslala pedagoginja Grbić, a sve su učenike prvoga razreda virske Područne škole u klupama dočekali još i poklon paketi Turističke zajednice Općine Vir.

- Budite dobri i vrijedni kako bi svi bili ponosni - kazao je Srđan Liverić u ime djelatnika virske Turističke zajednice, koji su prije dolaska učenika cvijećem darivali vrijednu učiteljicu Peruzu Dražević. Pored 21. učenika prvoga razreda, u novu školsku godinu u drugi razred upisano je 16 učenika, u treći 20 te u četvrti čak 28 učenika.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA