UNATOČ KIŠI I VJETRU PLESALO SE I PJEVALO S »GAZDAMA« NA VIRSKOJ RIVI

G A Z D E. Koncert tamburaškog markuševečkog benda prekinula je kiša nešto prije 23 sata, ali su se dotad njihovi brojni fanovi sjajno zabavili

Opasno su kiša i jaki vjetar sinoć prijetili održavanju koncerta Gazdi na Viru, ali su brojni fanovi tamburaša iz Markuševca – makar u skraćenom koncertnom izdanju – ipak došli na svoje. Koncert je počeo oko 22 sata uz dosadnu i sitnu kišu, a završio je četrdesetak minuta kasnije kada su krupnije kapi kiše već pošteno okupale publiku i žestoke zagrebačke tamburaše. Snažni vjetar samo je pojačao dojam o nemogućim uvjetima za održavanje koncerta.

- Strašno mi je žao. Cijeli je koncert zbog vremenskih uvjeta stalno bio na granici mogućeg održavanja, ali smo uspjeli odsvirati makar jedan dio predviđenog vremena. Vratit ćemo se - nije krio razočarenje zbog prekida frontmen Gazdi Marko Bujanović. No dotad su se fanovi nošeni dobrom koncertnom energijom uspjeli dobro zabaviti, zaplesati i pjevati sa svojim Gazdama, a kako je bilo pogledajte na fotografijama.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA