Logo
Ispiši ovu stranicu

Ima li jačih? – pitaju se Darko Bašić i debitant prof. dr. sc. Silvio Bašić, dr. med.

Ima li jačih? – pitaju se Darko Bašić i debitant prof. dr. sc. Silvio Bašić, dr. med.

DOKTOR BAŠIĆ: OSJEĆAJ JE FENOMENALAN, BOLJE OD SVIH NAGRADA I DIPLOMA U MEDICINI

Od ove je sezone član Boćarskog kluba Vir postao poznati i ugledni hrvatski medicinski znanstvenik i liječnik prof. dr. sc. Silvio Bašić, dr. med., sin doajena virskog i zadarskog sporta Tomislava Bašića te rođak Darka Bašića, čovjeka koji je još u vremenu karijere zavrijedio da ga se smatra legendom virskog i županijskog boćanja. Doktor Bašić obukao je prvi put u službenoj utakmici dres virskog kluba protiv vodećeg Hajduka, poput pokojnog oca Tomislava navukao je i kapu, a upravo je s rođakom Bašićem u paru trijumfom protiv Josipa Glavinića i Zorana Gašića (8:7) osigurao pobjedu svomu najdražem klubu. Osjećaj ponosa i sreće nije skrivao.

- Osjećaj je fenomenalan, bolje od svih nagrada i diploma u medicini. Važnije je prvo mjesto na turniru, nego bilo što drugo - govori Bašić kao slavni televizijski dotur Luigi iz Malog Mista, kojega je bezvremeno utjelovio Karlo Bulić. Virski dotur Bašić bez ikakve je sumnje najbolji liječnik među boćarima i najbolji boćar među liječnicima, a to je, ako bi pitali dotura Luigija, najveća moguća čast.

- Tebi su važni tvoji minuti, meni moji punti – tako je kazao Luigi nesretniku kojemu se žena porađala usred partije balota, no virskom Bašiću ipak su pacijenti na prvom mjestu, pa će novi nastup u posljednjem kolu na Viru ovisiti o mnogočemu.

- Ako ne budem spriječen obavezama sigurno ću doći, no ne mogu biti siguran. Radujem se svakako novom nastupu - dodaje poznati virski i hrvatski liječnik.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA