VIRSKE MAŠKARE 2020

Gdje je završila bačva opojnog piva koju dobitnice glavne nagrade nisu htjele podijeliti s maškaranom rajom?

CIJELI VIR TRAŽI BAČVU HEINEKENA: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO SVE DETALJE OVE PRIČE!

Kada je druge subotnje večeri Virskih maškara napokon pala nagrada za najbolju grupnu masku, a nju su osvojile Vojna, Danica, dvije Marije, Lidija, Tea i Slavica za uprizorenje virskih koka s transparentom „Koke iz centra van! A jaja, na oko!“, okupljeni su se ponadali kako će procuriti golema bačva Heinekena koju su koke dobile. Virani su izvadili plastične čaše od jedva dva decilitra i čeznutljivo pružili ruke, ali Vojna i njezino društvo zadržale su veliku bačvu piva samo za sebe.

- Mučile smo se cijeli tjedan izrađivati maske i rukom šivati kostime. Nakon takvog truda, ne pada nam na pamet dijeliti ovu zasluženo dobivenu nagradu s rajom. Neka se potrude i sami šiju svoje kostime, pa će možda i oni dobiti nagradu - kazala nam je u povjerenju jedna od nagrađenih koka. Kraljica Beti složila se s virskim kokama uz opasku kako se nitko ne mora truditi, jer je na najvišim razinama vlasti Maškarane Republike već odlučeno kako će Vojna i njezine sufražetkinje uvijek dobivati prvu nagradu, odnosno Heineken, baš kako je lani njezina ekipa uvijek pobjeđivala. Tada je, da se podsjetimo, jedna od Marija bila odlučila bojkotirati Virske maškare i pred konsterniranim mnoštvom ispred restorana Kotarina, prijetila vašem virskom reporteru zbog javnog iznošenja tih diskriminirajućih činjenica.

Kako bilo, iz neslužbenih i obiteljskih izvora doznajemo kako nam je sugerirano da se o ovoj temi ništa ne piše, jer će virske koke u velikoj međunarodnoj povorci, za koju se već spremaju, donijeti sve bačve piva koje će u međuvremenu osvojiti te počastiti narod. Ako vam u ovoj priči ništa nije jasno – 'ko je 'ko i 'ko je kome – pridružite se sljedeće subote Virskim maškarama kada će se održati šašave Karnevalske igre, na kojima titulu prvaka u zimskoj verziji popularnih City Gamesa brane upravo Virani. Svirat će još grupa Dilema, a Vojna i njezine koke ponovno će osvojiti glavnu nagradu za najbolju skupnu masku, dok nam ostaje za vidjeti komu će pripasti nagrada za pojedinačnu masku. Ove je subote to uspjelo gospođi Davorki i njezinoj kćerki Saši, koje su bile sjajne kao Crna kraljica i Mala vještica, pa im je pripalo nešto slatkog (sliči na smokve) iz ratnih rezervi Varšavskog pakta i boca žestice. Manifestacija Virske maškare traje od 25. siječnja do 25. veljače, a organizira je destilacijska menadžment kompanija Vir turizam sa svojim menadžerima. Program uvijek vodi Igor Jelenić Toto, dosad su nastupali Jasmin Stavros (prošla subota) i Calypso (sinoć), dok je glavni sponzor cjelokupnog eventa Općina Vir u privremenoj ostavci.

 

PROGRAM MAŠKARA NA VIRU

Subota, 8. veljače (20 sati): Karnevalske igre, koncert grupe Dilema.

Četvrtak, 13. veljače (10 sati): Dječji karnevalić uz Mineu.

Subota, 15. veljače (20 sati): Karnevalska povorka, koncert grupe Vista.

Subota, 22. veljače (20 sati): koncert Mladena Grdovića.

Nedjelja, 23. veljače (20 sati): koncert grupe Zaratino.

Utorak, 25. veljače (19 sati): Paljenje Karnevala, koncert Maje Šuput.

 

PRIJAVE ZA KARNEVALSKU POVORKU

Destinacijska kompanija Vir turizam poziva sve zainteresirane da se priključe velikoj međunarodnoj karnevalskoj povorci koja će se održati 15. veljače. Prilika je i privilegija, kažu u Vir turizmu, sudjelovati na povorci koja slavi kreativnost, maštovitost i ludost. Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 023/346-741.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA