KAKAV DEBI! ZANOSNE »UČITELJICE« DOČEKALA JE KRCATA VIRSKA RIVA

UČITELJICE. Glazbenice iz Zadra, Ptuja i Hlebina očarale su brojne fanove na svojemu sinoćnjem prvom virskom koncertu

Malo tko je debitirao na Viru s toliko uspjeha kakvog su sinoć imale zanosne Učiteljice. Prepuna virska riva dočekala ih je željna znanja i poduke, a nakon dva sata nizanja hitova i zahtjevnog skakutanja na štiklama, popularna Riječanka sa zadarskom adresom Andrea, Slovenka Ana iz Ptuja i Silvia iz Hlebina nisu mogle ništa drugo nego zaključiti:

- Publika je bila predivna u sjajnoj atmosferi. Bile smo prvi put na Viru, pa se nadamo kako ćemo opet doći. Sjajno smo se zabavile - kazale su prije nego što su poslale poljupce svim fanovima i ljubiteljima otoka Vira za potrebe snimanja novog virskog marketinškog spota.

Učiteljice su nastale nakon natječaja za novi ženski band značajnih regionalnih producenata i tekstopisaca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića, a uspjele su za kratko vrijeme skrenuti pozornost na sebe kao obećavajući ženski band te obarajući rekorde slušanosti na hrvatskim radio-postajama i gledanosti na kanalu YouTube. Dio njihovog repertoara, naročito popularne Noći u Brazilu (s Nedom Ukraden) i Generale (sa Severinom) te Nisam ja tvoja učiteljica, čuli smo sinoć na Viru na koncertu koji je bio jedan od najposjećenijih ove sezone na Virskom ljetu.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA