VIR JE PREKRASAN, A HRVATSKA NAŠA SUDBINA

Slovenski jet pilot Bogomir Gajser vlasnik je caffe bara Papaya te novopečeni virski vikendaš

Nikad nije mislio kako će postati virski vikendaš, ali Slovenac Bogomir Gajser davno je naučio kako samo život piše prave romane. Gajser je veteranski svjetski motociklistički prvak i otac trostrukog motociklističkog svjetskog prvaka, 23-godišnjeg Tina Gajsera, koji je Hondi nakon 20 godina posta donio naslov prvaka u FIM MXGP-u. Slavni slovenski motokrosist nije došao na otok, ali je u prepoznatljivom žuto-crvenom jetu s brojem 243 u klasi Runabout GP3 nastupio njegov otac. Brojka 243 na njihovom kamperu, jetovima i motorima je simbolična.

- To je datum rođenja moga pokojnog sina i Tinovog brata. Broj 243 nosimo u njegovu čast - kaže Bogomir koji je prije Domovinskog rata bio motociklistički prvak Hrvatske i Jugoslavije. Utrke na Viru bile su mu prve ove sezone, a u obje je zauzeo drugo mjesto.
- Jet ski mi je dosad bio hobi, ali očito imam vještinu u rukama. Na motorima sam naučio održavati ravnotežu i upravljati brzim motorima - ističe Slovenac koji je dosad ljetovao u susjednoj Privlaci, ali je na nagovor supruge Vesne „bacio oko“ na jednu virsku kuću.

- Supruga je htjela kupiti kuću i kafić, a kako smo primijetili da je Papaya na Viru obiteljska kuća s caffe barom te da se prodaje već neko vrijeme, odlučili smo vlasniku dati ponudu. Sve smo brzo riješili i sada je Papaya naša - ponosan je Gajser na virsku obiteljsku kuću.
- Ljeti su velike gužve na Viru, pa smo mislili kako nikad nećemo ljetovati na otoku, ali sada smo prezadovoljni što imamo obiteljsku kuću. Vir je prekrasan, a Hrvatska je očito naša sudbina - još je dodao slovensko-virski jet pilot.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA