Logo
Ispiši ovu stranicu

IZABRANE NAJBOLJE MASKE!

IZABRANE NAJBOLJE MASKE!

Skandali obilježili nedjeljne Maškare na Viru! Zašto su virske Crvenkapice odbile glavnu nagradu? Gdje je nestala maškarana udruga Vizera? Što su popravili Pat & Mat iz A je to!?

SKANDALOZNE MAŠKARE NA VIRU!

Skandalozna nedjelja na Maškarama na Viru: najbolje grupne maske po izboru stručnog žirija, virske Crvenkapice, odbile su primiti glavnu nagradu! Dijelile su slatkiše iz svojih košarica drugim maskama i posjetiteljima, ali nisu htjele na podij kako bi primile zasluženu nagradu. Jedna od viđenijih Crvenkapica objasnila je taj protestni čin.
- Ima nas devet zajedno s lovcem, vukom i bakom, a nagrada je samo jedna butelja vina. Naši su kapaciteti znatno veći, barem za dodatni barel - kazala je. Tako je prva nagrada pripala Evropljankama i Evropljaninu koji su predstavili manjine iz EU fondova, a riječ je o poznatoj virskoj skupini iz Velike Gorice koja se i prošle godine nauživala nagrada. Kada je riječ o pojedinačnoj nagradi, dvojbe nije bilo – zahvaljujući crnoj magiji najuspješnijom maskom proglašen je vudu vrač s otoka Vira. Umjesto izjave, vrač je probio lutkicu nekoliko puta, a komu se crno piše tek ćemo vidjeti. Nagrade su dijelili Srki i Toto, svirao je vrući Hot Stuff Band, a da sve štima kao rima pobrinule su se Iva i Marina kao Pat & Mat iz omiljene serije A je to! U karijoli prepunoj alata s kojom su došle na nedjeljne maškare, pronašlo se nešto za spravljanje čuvene pašte bolonjeze u mašinskom umaku iz restorana Kotarina. Kažimo još da se maškarana udruga Vizera izgubila tijekom popodneva pri tradicijskom obilasku virskih naselja, pa molimo poštene nalaznike da ih vrate do utorka kada je na rasporedu veliko finale Maškara na Viru s Mladenom Grdovićem i Tempo bendom.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA