Advent na Viru

Paljenjem prve adventske svijeće na Trgu sv. Jure u subotu 28. studenog započinje ovogodišnja manifestacija obilježavanje Adventa na otoku Viru koja će potrajati do 24. prosinca. Tijekom četiri adventska tjedna na trgu će se događati brojne manifestacije u jutarnjem i večernjem terminu, kao što su radionice za djecu, gastronomski punktevi s posebnim program pripremljenim za najmlađe, koji uključuje podijelu poklona te posjet svetog Nikole, svete Luce i Djeda Božičnjaka.

Prva adventska svijeća bit će zapaljena u 17 sati na Trgu gdje će biti postavljene drvene kućice s ponudom blagdanske hrane i pića. U prigodnom programu nastupit će zbor i muzika uživo, dok će svečano otvorenje Adventa na Viru obilježiti puštanje upaljenih lampiona u zrak.

U nedjelju 29. studenog uključit će se i sportsko ribolovno društvo Vir organizacijom natjecanja u lignjolovu – 1. Otvoreni otvoreni kup Vira. Po završetku natjecanja održat će se zajedničko vaganje ulova i pečenje liganja na Trgu sv. Jure s početkom u 19 sati.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA