Dvadeset virskih predškolaca sinoć se oprostilo od svojih vrtićkih prijatelja i teta iz Dječjeg vrtića Smješko

VIRSKI PREDŠKOLCI. Ono što slijedi na jesen, njihov je odlazak u školske klupe prvog razreda Područne škole na Viru, ali su dotad razigrani djevojčice i dječaci bezbrižno proslavili završetak najljepšeg odgojnog i obrazovnog ciklusa. Za nagradu su dobili pizze koje su im cijelo jutro spremali Mile i Nataša iz restorana Kotarina, veliku i dizajniranu voćnu salatu te sladoled za desert. Bio je to dan iz snova.

- Koliko god je ovo bilo veselo druženje s djecom, toliko je nama u vrtiću uvijek pomalo tužno kada se rastajemo od neke generacije. Možda je onima koji nisu dio naše svakodnevnice teško za razumjeti, ali mi smo u vrtiću povezani kao obitelj - kaže ravnateljica Smješka Ivana Bašić. Isti osjećaj imale su vrtićke tete Maja Lipovac, Nikolina Karamović, Petra Dokoza i zdravstvena voditeljica Silvija Vučetić, koje su virske predškolce, popularne Malce, vodile kroz proces sazrijevanja, učenja i spremanja za školske klupe. Roditelji predškolaca, iako iz epidemioloških razloga nisu bili prisutni na zabavi, po dobrom su običaju tetama dali poklone, a virske tete dobile su i drvo života s imenima svih predškolaca.

- Malo nam je teško, jer smo svi bili jako povezani. Ovo nije bio lagan trenutak - kazale su na oproštaju tete iz Smješka. Inače, ovog će ljeta Smješko raditi punom parom, osim u posljednjem tjednu kolovoza i prvom tjednu rujna, kada će se virski vrtić spremati za novu pedagošku godinu i primanje novih mališana. Dječji vrtić Smješko u ovom se slučaju vodio interesima zaposlenih roditelja, kaže ravnateljica Bašić, pa je raspored godišnjih odmora zaposlenika i rad u vrtiću organiziran tako da se nesmetano odvija tijekom srpnja i kolovoza. Prijavilo se ukupno 25 roditelja čija će djeca pohađati vrtić u ljetnom razdoblju.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA